Education on top of the world

Waar kun je nu beter een kappersclinic volgen dan in de hipste modestad ter wereld: New York! Zo dachten wij van Hairstyle De Vuyst er ook over. Van 3 t/m 7 september laten wij ons trainen door topstylisten van de KMS/Goldwell Academy in fashioncity New York.

Speciaal voor KMS stylisten organiseert KMS California jaarlijks een First Class Clinic in het bruisende hart van Manhattan: het hippe Meat Packing District. Hier ligt het al net zo hippe trainingscentrum van KMS en Goldwell.

In de rooftop classroom – met fenomenaal uitzicht over New York – worden de stylisten getraind door goeroes uit het kappersvak. Hun advies: “Kom met een ‘open mind’, doe nieuwe energie op en ga naar huis met een schat aan nieuwe ideeën.” Dat is precies wat Hairstyle De Vuyst voor ogen heeft. “Alleen de locatie al is super inspirerend,”. “Geweldig om hier met collega’s uit het hele land alles te leren over de nieuwste trends en technieken. Ik kan niet wachten om al die nieuwe ideeën mee naar de salon te nemen en hiermee onze klanten te verrassen!”